У Калуші створили індустріальний парк

Результатом спільної співпраці ТОВ «Час» та управління економічного розвитку Калуської міської ради стало створення індустріального парку.

Ініціатором створення індустріального парку є ТзОВ "Ч.А.С.". Парк розташований на земельній ділянці загальною площею 18,73 га за адресою м. Калуш, вул. Івано-Франківська, 24 (виробничі приміщення колишнього заводу «Карпатнафтомаш»).

Термін функціонування індустріального парку – 30 років.

У парку планують розвивати такі напрямки: машинобудування; виробництво машин та приладів електротехнічної промисловості; деревообробне та меблеве виробництво; металообробна промисловість; виробництво оздоблюваних матеріалів; виробництво будівельних та теплоізоляційних матеріалів; переробка полімерів, виробництво пластмасових виробів.

На території індустріального парку планується створити близько 1200 робочих місць. Дана подія відкриває нові можливості для ТзОВ «Час» щодо висвітлення інформації про власні вільні виробничі площі та є добрим сигналом приватному бізнесу для потенційних інвесторів реалізовувати інвестиційні проекти у нашому місті. Виробничі площі, інженерно-технічна інфраструктура, які підприємству вдалося зберегти від руйнування у впродовж багатьох років є відмінним майданчиком для великих інвестиційних проектів. Адже загальна площа, на якій розташовані приміщення становить 55 тис. кв.м.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.