Зв’язкова і медсестра УПА з Болехова відзначила 101-й день народження

11 серпня свій 101-й день народження святкує жителька Болехова, активна учасниця повстанського руху, зв’язкова і медсестра УПА Гаврилів Катерина Олексіївна.

Від імені міського голови Івана Яцинина жінку з днем народження привітав керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків. Він побажав довгожительці міцного здоров’я, родинного затишку і душевного спокою, миру, добробуту, уваги і поваги від дітей, внуків та правнуків. Щоб Господь благословив великими милостями і подарував ще многих і благих літ життя.

«Катерина Олексіївна, попри те, що була свідком і учасником багатьох історичних подій, пережила і війну, і голод, залишилася сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх мінливостей долі, знаходячи в них приводи для радості. Ніщо не змогло забрати у жінки ту величезну силу та жагу до життя, роботи, турботи за дітей та онуків, переживання за Україну. І нині цікавиться подіями в світі і місті, на все має власну думку. Завжди активно бере участь у міських заходах та патріотичному вихованні підростаючого покоління», - йдеться у повідомленні Болехівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.