Зловмисник, який скоїв три крадіжки у Калуші, відсидить 14 місяців у тюрмі

Калуський міськрайонний суд виніс вирок щодо уродженця Львівщини, який скоїв три крадіжки у магазинах м.Калуша.

11 вересня 2020 року обвинувачений з викраденими інструментами (загальною вартістю 615 гривень) покинув приміщення магазину, однак був викритий працівниками крамниці. Злочин не було закінчено з причин, що не залежали від його волі, оскільки він був виявлений працівниками крамниці.

9 жовтня 2020 року обвинувачений спробував викрасти засоби гігієни (вартістю 500 грн). Із викраденими речами він намагався покинути приміщення магазину, однак, побачивши, що за ним спостерігають працівники магазину, виклав викрадене із кишень на стелаж. Таким чином, обвинувачений виконав не всі дії, які вважав необхідними для доведення злочину до кінця з причин, що не залежали від його волі і злочин не було закінчено, оскільки він був виявлений працівниками крамниці.

16 листопада 2020 року обвинувачений викрав з крамниці світлодіодний прожектор вартістю 637 гривень. Після чого покинув приміщення магазину. Своїми діями спричинив потерпілому матеріальну шкоду.

Обвинувачений в судовому засіданні вину у пред`явленому обвинуваченні визнав повністю, обставини вчинених ним кримінальних правопорушень підтвердив. Розкаявся у вчиненому, просив суворо його не карати.

У судовому засіданні захисник обвинуваченого просив врахувати позитивну характеристику, постійне місце роботи його вік та повне визнання вини обвинуваченим та призначити йому м`яке покарання.

Зазначимо, що обвинувачений на момент винесення вироку вже мав судимість за крадіжку.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні крадіжок та визначив остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 1 (один) рік 2 (два) місяці.

Вирок виніс суддя Роман Якимів.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.