На Надвірнянщині перекинувся легковий автомобіль, двох молодих людей госпіталізували

22 липня о 04:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що що у селі Лісній Тарновиці Надвірнянського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Внаслідок перекидання легкового автомобіля (на бік) в салоні заблоковано 1 особу.

«Рятувальники, прибувши до місця виклику, провели заходи з деблокування однієї особи та відключили клеми акумуляторної батареї з метою запобігання загорянню», - йдеться у повідомленні пресцентру ДСНС в Івано-Франківській області.
«Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 20-річний водій автомобіля «BMW 316» не справився з керуванням, з`їхав з проїзної частини дороги і врізався у дерево. Внаслідок зіткнення автомобіль перевернувся на бік, через це рятувальниками проведено заходи з деблокування. Крім водія в автомобілі була 18-річна пасажирка. Йдеться про мешканців Надвірнянщини, яких госпіталізовано у медзаклад, а ступінь отриманих тілесних ушкоджень встановлюють медичні працівники. У керманича транспортного засобу відібрано кров на перевірку стану сп`яніння», - повідомили у поліції.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Усі деталі встановлюються слідчими.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.