Олександр Сич привітав Світлану Онищук з призначенням на посаду

В обласній державній адміністрації відбулася нарада голови облдержадміністрації Світлани Онищук з керівниками структурних підрозділів ОДА, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, головами РДА та керівниками місцевих рад.

Перед початком роботи від імені обласної ради, всього депутатського корпусу його очільник Олександр Сич привітав Світлану Онищук із призначенням на посаду.

«Я бажаю Вам успіхів. Знаючи Ваш рівень знань та досвіду також бажаю повноцінної самореалізації. А ще зичу доброї політичної співпраці адміністрації з обласною радою. За енну кількість років я переконався, що стабільність в соціально-економічному та політичному житті області залежить від такої співпраці. Мені приємно вітати Вас як колегу-науковця, доктора наук з державного управління, професора. Переконаний, що Ваш науковий рівень знань, Ваш практичний досвід дозволить підняти діяльність Івано-Франківської обласної державної адміністрації, вищого виконавчого органу на Прикарпатті, на якісно новий рівень», – акцентував Олександр Сич.

В ході наради присутні обговорили стан проведення вакцинальної кампанії в регіоні, запровадження нової системи здорового харчування в закладах середньої освіти в області, виконання обласного бюджету за І півріччя 2021 року та проведення оздоровчої кампанії в області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.