«Укрнафта» продовжить видобуток на Вигода-Витвицькому нафтовому родовищі

НГВУ ”Долинанафтогаз” ПАТ «Укрнафта» планує продовжити провадження господарської діяльності з видобування корисних копалин на Вигода-Витвицькому нафтовому родовищі.

Підприємство продовжило термін дії спецдозволу на користування надрами № 1435 до 16.06.2030 року (термін дії 16 років).

Вигода-Витвицьке родовище відкрите в 1967 році. Основним об’єктом розробки на родовищі є продуктивні відклади верхньоменілітової підсвіти Кропивницького і Південно-Долинського блоків. Дослідно-промислова розробка родовища розпочата в 1967 р. свердловиною 74-ВВ.

Діяльність буде здійснюватися в Калуському районі Івано-Франківської області (Долинська ОТГ, Вигодська ОТГ). Об’єкт існуючий, плановане місце розташування свердловин обумовлено оптимальними геологічними умовами розкриття перспективних продуктивних горизонтів і поверхневими умовами, а також визначенням меж родовища в результати геологічної розвідки та наявних погоджених відведених земельних ділянок. Межі родовища визначені спеціальним дозволом на користування надрами.

Усі зауваження та пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля необхідно надсилати до: Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА (76014, м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова 23 A, main@eco.if.gov.ua, (0342) 52-61-50, Пліхтяк Андрій Дмитрович).

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.