У Коломиї помер лікар-ортопед Ярема Перевізник

30 травня помер лікар стоматолог-ортопед Обласного госпіталю ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради Перевізник Ярема Богданович.

«У нашій пам’яті Ярема Богданович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині, сумуємо разом з Вами», - йдеться у повідомленні медичного закладу.

Народився 19 травня 1963 року в м.Коломия, в сім’ї медичних працівників. З 1981р. по 1986р. навчався в Івано-Франківському медичному інституті. Свою трудову діяльність розпочав з 1987 р. в Луцькій обласній стоматполіклініці. Після, продовжив свою трудову діяльність з 1990р. по даний час в м. Коломия, спочатку у вузловій лікарні, а потім в реорганізованому закладі КНП "Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради".

За час роботи проявив себе висококваліфікованим спеціалістом, користувався авторитетом в колективі та серед пацієнтів. Робота стоматолога для нього була сенсом та покликанням всього його життя. До нього тягнулись люди за будь-якою порадою. Ярема Богданович- людина з Великої букви, як в професійній та і життєвій позиції для своїх близьких, друзів, колег та наших ветеранів.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.