Перша ліга. «Прикарпаття» перемогло «Авангард»

У перенесеному матчі 15 туру івано-франківське «Прикарпаття» на домашньому полі перемогло краматорський «Авангард».

Перша ліга. 15 тур.

«Прикарпаття» - «Авангард-СК Краматорськ» - 3:1

Голи: Барчук (34), Сондей (42), Цюцюра (64, пен.) - Похитайло (62).

На 29-й хвилині Барчук не реалізував пенальті (вище воріт).

У перенесеному матчі 15-го туру івано-франківська команда здобула дуже важливу перемогу, перегравши вдома «Авангард-СК Краматорськ». Вболівальники, які не дивлячись на дощову погоду прийшли на стадіон «Рух», стали свідками чотирьох забитих м’ячів.

У першому таймі один з найактивніших гравців Роман Барчук кілька разів «пробачив» гостей із забійних позицій, а на 29-й хвилині заробив пенальті, однак з 11-метрового пробив вище воріт. Втім вже невдовзі він таки відкрив рахунок, вдало зігравши на добиванні після рейду Цюцюри. На 42-й хвилині на довгу флангову передачу від Кузьмина вдало відгукнувся Іван Сондей - 2:0.

По перерві суперники створили чимало небезпечних моментів біля обох воріт. Один з них на 62-й хвилині завершився взяттям воріт господарів, і Павло Похитайло відквитав один м’яч. Однак вже невдовзі захисники гостей знову сфолили у власному штрафному, і на цей раз Василь Цюцюра чітко реалізував пенальті - 3:1.

«Прикарпаття» набрало 27 очок і поки залишається на 14-му місці. На фініші чемпіонату івано-франківці прийматимуть «Волинь», а завершать сезон виїзним поєдинком у Краматорську.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.