Зеленський переконаний, що Вірастюк переміг на виборах

Президент України Володимир Зеленський вважає, що Василь Вірастюк чесно переміг на проміжних виборах в окрузі №87. Про це він заявив на щорічній пресконференції.

«Чому там були правоохоронці? Бо з паном Шевченком приїхало на дільницю 200 людей зі зброєю у спортивних костюмах. Приблизно такі як приїжджали на «Антимайдан». Це не є суспільство, це громадяни України, але це не суспільство. Суспільство обрало Вірастюка, а працювати дільниці не давали ці «молодчики». Ніхто не хотів в цій області працювати головою Служби безпеки України, прокурором, поліції. Всі боялися. Ви знаєте, що там відбувалося? Бояться люди на дільниці працювати, бояться рахувати голоси», - сказав Зеленський.
«Серйозна була відповідь цим людям. А якщо вони будуть показувати силу державі, держава їм буде відповідати дуже потужно і дуже швидко», - заявив Президент.

Зеленський вважає, що ЦВК діяла за законом.

«Це не йякийсь там маленький бізнесменчик. Це наша гордість - Василь Вірастюк. Він звідти. Я впевнений, що за нього голосували. Нічого не говорю про пана Шевченка, особисто про нього. Але пан Вірастюк, до нього немає питань, чиста людина», - підкреслив Зеленський.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.