На Івано-Франківщині популяризують туристичні атракції

Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації розпочинає публікацію туристичних репортажів промоційного проекту «Невдома: мандруй незвіданим Прикарпаттям».

Щосереди на головному туристичному порталі Івано-Франківської області iftourism.com у розділі «Враження» публікуватимуться репортажі про маловідомі, незвідані або поки не дуже популярні серед туристів містечка і села Івано-Франківщини.

Це проект про «досвідні» подорожі, упродовж яких туристи, мандруючи самостійно, зосереджуються на переживанні місцевості чи конкретного місця, активно та змістовно взаємодіючи з його історією, людьми, культурою, продуктами харчування та навколишнім середовищем.

Досвідні подорожі Прикарпаттям – це виклики, пригоди, навантаження та розвантаження, цифровий детокс і антикарантинна терапія у незалюднених локаціях, де, насамперед, домінують природа, локальна культура, а не цивілізація з інфраструктурою та вигодами сучасного світу.

Такі мандри дозволять мешканцям та гостям нашого краю перезавантажити себе, друзів, родину, додадуть нового досвіду і вражень.

«Наша мета – популяризація незвіданих локальних дестинацій області, стимулювання туристів до активних самостійних подорожей, а місцевих громад до розвитку туристичної інфраструктури», - зауважує начальник відділу туризму Віталій Передерко.

Туристичні репортажі створені на замовлення управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації відомими франківськими гідами, краєзнавцями Іваном Бондаревим і Андрієм Костишиним.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.