Шевченко заявив про спробу не допустити «ПБС» до будівництва розв’язки моста на Пасічну

Депутат Івано-Франківської обласної ради Олександр Шевченко заявив, що його фірму ТОВ «ПБС» намагаються не допустити до будівництва розв’язки моста на Пасічну.

Текст звернення подаємо повністю:

Абсолютно безпідставною вважаю скаргу до Антимонопольного комітету під час проведення тендеру на будівництво розв’язки до мосту через річку Бистриця Солотвинська в Івано-Франківську.

«Мостобудівельний загін-112» (це одна з фірм, що також бере участь у тендері, який оголосило УКБ м. Івано-Франківськ) подала скаргу на ТОВ «ПБС», що нібито наші вантажні крани не мають достатньої вантажопідйомності. І по цій причині домагається не допустити нашу фірму до аукціону. Друзі! Це абсолютна маячня! Компанія ПБС лише за минулий рік збудувала десятки мостів в багатьох регіонах України! І має абсолютно всю техніку для будівництва ще й не таких мостів чи розв’язок!

Зрозуміло, що «Мостобудівельний загін-112» всіма способами намагається витіснити ПБС з торгів. Бо ж на кону 329,69 мільйонів гривень! Звичайно, це ласий шматок для фірми, яка вже кілька років не може добудувати переправу через невеличку річку Бистрицю. Ба більше того, якістю робіт тут абсолютно не пахне! Ви всі добре бачили, який виходить міст – замість залізобетонної конструкції будують просто залізний. Є лише дві смуги для руху, він не є безпечним ні для велосипедистів, ні для пішоходів. А ціна із 170 мільйонів гривень чомусь зросла до 600 мільйонів. Підозрюю, що постійне неаргументоване зростання цін буде й під час будівництва розв’язки.

Хочу звернутися до міської влади Івано-Франківська! Давайте спробуємо спільними зусиллями завершити міст на Пасічну! Давайте працювати для людей, а не для того, щоб набити власні кишені! У Франківська немає часу на скандали чи якісь оскарження – міст повинен з’явитися якнайшвидше!

Нагадаю, що це вже третій тендер на будівництво розв’язки. Всі попередні рази УКБ дискваліфіковувало фірму ПБС. Цього разу, відчувається, що міська влада йде цим же шляхом…

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.