На Донбасі загинув боєць «Десятки»

Під Шумами на Донеччині від кулі снайпера загинув боєць 10-ї гірсько-штурмової бригади Ярослав Карлійчук ("Малий"). Про це повідомила блогерка Олена Білозерська.

«Залишились дружина і крихітний синок. Простий класний хлопець з Чернівецької області, невисокий на зріст, щирий іноді до кумедності, добрий і безбашенно сміливий. Пам'ятаю його 20-річною майже дитиною, під Мар'їнкою, влітку 2016-го. Відтоді не бачились, але списувались і зідзвонювались час від часу. Він прийняв для себе рішення бути професійним військовим - все життя, до пенсії, служити в армії», - написала О.Білозерська.
«На жаль, ми понесли важку втрату - від підступних, підлих дій ворога загинув Воїн. Але враховуючи традиції та правила, які є в бригаді, його ім’я ми назвемо лише в день поховання. До цього часу він у нас в строю. Прощавай, брате. На щиті... Ми хочемо підкреслити, що до тих пір, поки російські не шановні куратори будуть присутні на теренах України, будь-які домовленості з ними приречені на поразку. Лише після того, як нога останнього окупанта в паніці збіжить з України, можна лише буде розмовляти та домовлятись з кимось», - повідомили в 10-й гірсько-штурмовій бригаді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.