Стало відомо, що планують побудувати в рамках «Великого будівництва» у 2021 році

В Івано-Франківській області завершено формування переліку об’єктів будівництва, які будуть включені до Національної програми «Велике будівництво» у 2021 році. Про це повідомив перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Андрій Ярмольський.

На Прикарпатті реалізовуватиметься 14 проєктів. Будуватимуться чотири школи, зокрема, у с. Вишків Калуського району, с. Чукалівка Івано-Франківської міської ради, селищі Делятин та с. Красноїлля Верховинського району. Два дитячі садочки – у с. Чорнолізці Тисменицького району на 80 місць та с. Стопчатів Косівського району на 60 місць.

Також управлінець розповів, що цей проект передбачає нове будівництво чотирьох спортивних об’єктів, зокрема, модульного спортивного залу у с. Королівка Коломийського району та спортзалів у школах у с. Новиця Калуського району, с. Старий Косів Косівського району, с. Заріччя Надвірнянського району.

За його словами, будуватиметься й народний дім у с. Пшеничники Тисменицького району, культурно-мистецький центр «Дзбан» у с. Старий Косів та здійснюватиметься капітальний ремонт музею «Писанка» в Коломиї. У Галичі (урочище Дробилка) зведуть очисні споруди глибокого біологічного очищення стічних вод продуктивністю 500 м куб/добу (перша черга будівництва).

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.