В Івано-Франківську стартує виставка художниці Наталії Довганюк

Івано-Франківський краєзнавчий музей презентує анімаційну виставку «Відтінки марсали» художниці NataliDK (Наталії Довганюк).

Наталія Довганюк народилася 3 листопада 1994 р. у м. Коломиї.

У 2009 р. – закінчила Коломийську дитячу художню школу.

У 2014 р. – закінчила Коломийський педагогічний коледж Івано-Франківської обласної ради за спеціальністю «Образотворче мистецтво».

У 2017 р. – закінчила Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника за спеціальністю «Образотворче мистецтво».

«Сьогодні художниця працює в напрямі виразності та простоти форми, динамічності, зокрема зацікавлена персонажною ілюстрацією та багато з нею працює. Ілюстрації такого плану часто розробляються разом з фірмовим стилем, вони стають частиною брендингу як фірмові кольори, шрифти, логотип… Natali DK старається розвиватися і в інших напрямках, стилях, проте саме ці ілюстрації є не менш прекрасні й дивовижні. Ці роботи художниця вважає такими зворушливими, що захотіла представити їх на виставці. «Відтінки марсали» - це найніжніша та найвитонченіша виставка портретної ілюстрації та можливостей цифрової анімації. Більше Ви зможете побачити на виставці», - повідомили у краєзнавчому музеї.

Виставка працює з 28 січня 2021 року.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.