На Городенківщині реконструюють птахоферму

ТзОВ «УПГ-ІНВЕСТ» планує провести реконструкцію з добудовою птахоферми та будівництвом допоміжних об’єктів на вул. Українська, 1б в с. Вербівцях Городенківського району.

Птахоферма, що проєктується (реконструкція) призначена для вирощування індикабройлера (12 тижнів) на м’ясо. Проєктна потужність підприємства – 320 тис. голів (індики 70%, індички 30%).

Максимальна кількість птиці, що одночасно перебуває в усіх пташниках – 80 тис. голів.

Для відкорму застосовуються сухі комбікорми, які завозяться спеціалізованим автотранспортом, і розвантажуються в бункери, які розташовані біля кожного пташника. Для підстилки для утримання птиці використовується тирса і солома.

«Соціально-економічний вплив від діяльності підприємства носить позитивний характер. Основними позитивними факторами є можливість поповнення місцевого бюджету (в т. ч. сплати, орендної плати за землю, створення робочих місць для населення, яке проживає в межах розташування даного підприємства)», - йдеться у повідомленні підприємства.

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності необхідно надсилати до Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА, м. ІваноФранківськ, вул. Ак. Сахарова, 23 А, тел./факс (0342) 52-61-50, e-mail: main@eco.if.gov.ua, контактна особа – Пліхтяк Андрій Дмитрович.

За даними ЄДРПОУ, кінцевими бенефіціарами ТзОВ «УПГ-ІНВЕСТ» є житель с.Корнича Коломийського району Дутчак Володимир Васильович та жителька Київщини Дутчак Юлія Станіславівна.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.