В Івано-Франківську зламали ніс поліцейському, який інспектував розважальний заклад

13 грудня опівночі в Івано-Франківську патрульні поліцейські виявили розважальний заклад, який мав припинити роботу після 22-ї години, але порушив правила карантину та продовжував працювати. Крім того, у приміщенні перебувало чимало відвідувачів, а їх обслуговував персонал закладу. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Проте, незважаючи на розпочате кримінальне провадження, вночі 14 грудня цей заклад знову ж продовжив роботу. На цей раз правоохоронці діяли більш жорсткіше: здійснили невідкладний обшук приміщення та вилучили музичну техніку й обладнання.

Додамо, що раніше на посадову особу цього ж закладу неодноразово складалися адміністративні матеріали, які перебувають на розгляді в суді.

Крім того, під час перевірки даного закладу до інспектора Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області, який виконував свої обов`язки, підбіг невідомий і раптово наніс удар рукою в ділянку обличчя. Його особу поліцейські встановили – це 19-річний мешканець Івано-Франківська.

Поліцейському медики діагностували перелом носа і забій м'яких тканин обличчя. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. За це зловмиснику загрожує обмеження волі до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.