В Івано-Франківську вироблятимуть автоцистерни

7 грудня в Івано-Франківську в індустріальному парку «Аркан» урочисто відкрили виробництво автоцистерн «Barrel Dash».

Завітав на подію і міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Комерційний директор компанії «ОПТІМУС ТРАЛ» Назар Дяків говорить, що виробництво з виготовлення напівпричепів та резервуарів для нафтопродуктів відкрилося ще у вересні. А тепер на виробництві відкривають другу зміну.

«Наш ринок – це здебільшого бітумовози (авто цистерни для перевезення бітуму), паливовози, газовози, а також зерновози та інші цистерни для аграрного ринку. Тут – вся виробнича лінія: від прийому розхідного матеріалу до виготовлення готової продукції. Такі підприємства в Україні можна перерахувати на пальцях однієї руки. А завод такого масштабу взагалі другий в Україні», – говорить Дяків.

Програма реконструкції заводу охоплює 3 роки. Як повідомляє міський голова, в результаті всіх робіт тут має з’явитися робота для 1500 франківців. А на днях у індустріальний парк заїде ще одна велика логістична компанія «Нова пошта», що розмістить тут свій основний термінал в області.

«Тут будуть працювати люди, приноситимуть кошти додому та справно сплачувати податки. А місто зі свого боку будемо максимально сприяти, щоб цей важливий і потужний проект розвивався. Надіюся, що заплановані грандіозні плани будуть реалізовані, виробництво запуститься і наповниться людьми», – підсумовує Руслан Марцінків.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.