Поліція стежить за дотриманням карантинних обмежень

Поліцейські Івано-Франківщини працюють у межах своїх повноважень і надалі здійснюють контроль за дотриманням протиепідемічних заходів. Зокрема, перевіряють перевізників, розважальні та нічні заклади, заклади торгівлі та харчування. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

«У зв’язку з поширенням пандемії заборонено роботу розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування із організацією дозвілля, роботу після 22-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля, крім доставки замовлень та замовлень на винос тощо», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці продовжують проводити профілактичну роботу, а у разі виявлення фактів порушень карантину - притягуватимуть до адміністративної відповідальності. За порушення вимог ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм) Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 до 34 тис. грн..) і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 34 до 170 тис. грн.).

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.