На Косівщині планують добувати нафту і газ

ТОВ «Нафтогазова компанія «Бангаз» планує розпочати геологічне вивчення та дослідно-промислову розробку з подальшим видобуванням нафти і газу на Лючківсько - Березівській площі у Косівському районі.

Видобуток планується в межах Лючківсько_Березівської нафтогазової площі, а саме: населенні пункти Космач, Текуча, Березів, Лючки.

Читайте також: На Яремчанщині планують побудувати величезне нафтогазосховище

Планова діяльність ведеться по загальноприйнятій схемі розробки нафтогазових родовищ у відповідності до програми робіт. Буріння свердловин глибинами до 3200 метрів. Планові видобутки в період промислової розробки становлять нафти до 72 тис. тон в рік, конденсату до 23 тис. тон в рік, газу більше 680 млн. куб.м в рік.

Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (COVID-19), спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадські слухання не проводяться і не призначаються на дати, що припадають на цей період, про що зазначається в оголошенні про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля.

Читайте також: У Рожнятові планують спалювати небезпечні відходи

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, вул.Митрополита Василя Липківського, 35, м.Київ,03035. Контактні телефони: (044) 206-31-40; (044) 206-31-50, Контактна особа: Тіщенкова Марина Олегівна.

Зазначимо, що засновниками ТОВ «Нафтогазова компанія «Бангаз» є житель Івано-Франківська Височанський Зіновій Михайлович та житель Богородчан Боднарук Володимир Юрійович.

ТОВ «Нафтова компанія «Бангаз» заснована у січні 2018 року. Статутний фонд становить 170 тисяч гривень. Фірма позиціонує себе як постачальник природного газу та електроенергії промисловим споживачам України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.