Спорткомплекс ІФНТУНГ планують здати в експлуатацію до 15 жовтня

На фінішну пряму вийшла реконструкція легкоатлетичного стадіону спорткомплексу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Здати об’єкт в експлуатацію планують 15 жовтня 2020 року.

Перебігом робіт, що наближаються до завершення, поцікавився очільник Міністерства розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, який перебуває зараз із робочою поїздкою на Прикарпатті.

О.Чернишов особисто оглянув поліуретанове покриття бігових доріжок та оновлені трибуни й поцікавився думкою експертів щодо якості виконаних робіт, а також відвідав розминочне приміщення, в якому відбуваються внутрішні опоряджувальні роботи.

Терміни їхнього виконання добігають кінця, а вже незабаром Спортивний комплекс збирається приймати Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів.

Під час зустрічі з О.М.Чернишовим ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський зазначив, що після того, як було окуповано Крим і осердям вітчизняного туризму стали Карпати, цей комплекс поблизу курортної зони має всі перспективи стати гордістю України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.