На Косівщині сталась смертельна аварія (оновлено)

21 вересня о 22:11 у с. Городі Косівського району, на автодорозі Р-24 «Татарів-Коломия-Кам’янець-Подільський», сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Автомобіль «SKODA» з’їхав в кювет. Внаслідок ДТП одна особа загинула, одна травмована. Обоє - жителі с. Соколівки Косівського району.

Як повідомили у поліції, 33-річний водій рухався у напрямку Верховини автомобілем "Шкода Октавія", але не справився з керуванням і допустив з'їзд з проїжджої частини дороги. У результаті автомобіль опинився у кюветі, вдарився до бетонної труби і перекинувся.

В транспортному засобі крім водія знаходилися двоє пасажирів, які є мешканцями села Соколівки. 24-річний пасажир, який сидів спереду, загинув на місці події, а інший 22-річний пасажир доставлений без свідомості в реанімаційне відділення медзакладу.

Після ДТП водій, мешканець Соколівки, покинув місце аварії і залишив без допомоги пасажира, який перебував у небезпечному для життя стані. Особу водія встановлено і факт керування автомобілем підтверджено камерами відеоспостереження, які розміщені неподалік місця пригоди.

Згодом, водій сам прийшов до правоохоронців і зізнався, що він був за кермом під час аварії. Приладом «Драггер» у нього зафіксували стан алкогольного сп’яніння 0,9 проміле. Відібрано кров для більш детального аналізу.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.