Франківський водоканал планує замовити геоінформаційну систему за 8 мільйонів гривень

КП «Івано-Франківськводоекотехпром» замовило створення інформаційно-розрахункового комплексу інженерних мереж водопостачання та водовідведення міста Івано-Франківська.

Очікувана вартість закупівлі становить 8,4 млн. гривень.

Наразі свої тендерні пропозиції подали 4 компанії.

Аукціон запланований на 20 жовтня 2020 року.

На розробку системи виконавцю надається 2 роки.

Система повинна проводити: моделювання поточного та динамічного режимів роботи водопровідних мереж; повний гідравлічний розрахунок кільцевих та тупикових мереж; пошук місць надлишкового або недостатнього тиску; аналіз витрат на пожежогасіння; визначення недостатньої чи резервної пропускної здатності; прогнозного розрахунку гідравлічного стану (тиску та розходу питної води) у контрольних точках мережі (абоненти, проміжні прилади автоматичного контролю тиску та розходу тощо); інтегрованого динамічного аналізу режимів в мережах та гідравлічних ударів; розрахунок ефекту від підключення нових споживачів; вибір оптимального режиму роботи. Крім того, замовник розраховує на роботу ряду додаткових підсистем.

Нагадаємо, що у березні 2020 року суд вирішив стягнути з водоканалу 54 млн. гривень заборгованості по кредиту Міжнародного банку реконструкції та розвитку.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.