МФК «Прикарпаття» підписав трьох новачків

Першими літніми новачками "Прикарпаття" стали 23-річний захисник Сергій Мелінишин, 30-річний півзахисник Андрій Кохман та 19-річний воротар Роман Сердюк.

Напередодні старту нового футбольного сезону ці гравці уклали контракти з івано-франківським клубом і вже дозаявлені за Команду рідного краю. Мелінишин виступатиме під 5-им ігровим номером, Кохман обрав собі 29-й, а молодому голкіперу дістався перший.

Сергій Мелінишин (26.05.1997) грає на позиції центрального захисника. Свою ігрову кар'єру розпочав у ДЮСШ "Карпати", а перший професіональний контракт уклав з луцькою "Волинню", у складі якої дебютував у Прем'єр-лізі. Згодом перебрався в донецький "Олімпік", де грав разом з Іваном Сондеєм. Останнім клубом цього гравця до карантину був киргизький "Каганат". Мелінишин має прикарпатське коріння та зареєстрований у с. Палагичі Тлумацького району.

Андрій Кохман (25.05.1990) - атакуючий півзахисник, нападник. Перший професіональний контракт підписав у 2008 році, коли поповнив склад луганської "Зорі". 8 серпня 2009 року дебютував у Прем'єр-лізі у грі проти львівських "Карпат". Згодом були стрийська "Скала" і чернівецька "Буковина" з Другої ліги, далі - аматорський "Рочин" з Соснівки. А попередні два сезони Кохман захищав кольори ФК "Калуш" (38 матчів, 4 голи) з однойменного райцентру, де футболіст, власне, і проживає.

Уродженець Яремче, воротар Роман Сердюк (24.02.2001) у 2018-му році поповнив ряди юніорського складу "Прикарпаття", виступаючи у Першій лізі U-19 та юнацькому чемпіонаті Івано-Франківщини. Минулоріч разом з "Прикарпаттям" виборов "золото" ДЮФЛІФО у віковій категорії U-18, грав у Першій лізі України U-19 і став бронзовим призером обласного чемпіонату серед аматорських команд.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.