Киянин пішов у гори, щоб вчинити самогубство

Фото ілюстративне

29 липня о 18.00 до гірських рятувальників з Осмолоди надійшло повідомлення від групи туристів, які поблизу г. Сивулі виявили чоловіка, який потребує допомоги. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

О 21.30 рятувальники прибули до місця виклику, виявили чоловіка, який від медичної допомоги відмовився, на контакт з рятувальниками не йшов. Чоловік тривалий час проводив самостійне перебування в лісовій місцевості. Поблизу місця перебування чоловіка, залишився рятувальник ПРВ, який здійснював контроль за станом чоловіка.

31 липня до потерпілого знову було направлено рятувальників Осмолодського ПРВ та працівників Рожнятівського ВП ГУ НП в області для здійснення контрольного огляду стану чоловіка. Чоловік знаходився на тому ж місці.

За інформацією працівників поліції, чоловік почав іти на контакт. Він ослаблений, та повідомив, що на підставі складних стосунків з родичами направився в гори, щоб покінчити життя самогубством.

О 16.45 працівники поліції Рожнятівського ВП ГУ НП в області вирішили супроводити даного громадянина, який представився 40-річним жителем м. Києва.

О 22.25 чоловіка на ношах транспортували до підніжжя гори. О 03.35 1 серпня чоловіка до передано працівникам ШНМД.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.