ПНУ відзначає 80-річний ювілей

14 травня, у день народження відомого українського письменника, громадського діяча і політика Василя Стефаника, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника відзначає 80-річчя з дня заснування.

«За ці 80 років наш університет став потужним науковим і освітнім центром. Впродовж багатьох десятиліть ми формували не тільки соціально-економічний розвиток нашого краю, і Івано-Франківська, а найважливіше – плекали духовність і примножували її. Саме це є головною місією класичних університетів, в десятку найкращих з яких в Україні входить Прикарпатський університет. У часи незалежності наш колектив беззаперечно обрав європейську стратегію розвитку, налагоджуючи і поглиблюючи зв’язки з вищими навчальними закладами Європейського Союзу, США, Китаю, Туреччини та інших країн світу. Саме це забезпечує використання європейського досвіду для підготовки конкурентоспроможних фахівців», - йдеться у повідомленні пресслужби ПНУ.
«Прикарпатський університет пишається своїми випускниками, котрі стали видатними педагогами, талановитими вченими, відомими політиками, дипломатами, культурними та громадськими діячами, високотитулованими спортсменами, які своєю працею, науковими та спортивними досягненнями прославили і прославляють рідну Альма-матер на всю Україну та світ», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.