Фірма Олександра Шевченка відремонтує дорогу Івано-Франківськ-Надвірна

ТОВ «ПБС» стало переможцем тендеру на ремонт дороги Т-09-06 Івано-Франківськ — Надвірна. Про це повідомили в ТОВ «ПБС».

Фірма продовжить ремонт усіх пропущених ділянок та влаштує верхній шар асфальтобетону по всій протяжності автошляху.

«Працівники ТОВ «ПБС» уже приступили до налагодження водовідведення у селі Назавизів Надвірнянського району. Там промиваємо існуючий колектор, який повністю забився. Також ми встановимо новий колектор уздовж села, який був зовсім відсутній. Нагадаємо, що ремонт дороги у селі Назавизів свого часу був пропущений саме через необхідність налагодження водовідведення. Через поганий стік води дорога стала значно нижче рівня приватних помешкань, відповідно, уся вода затримується саме на проїжджій частині. Після встановлення нового колектору візьмемось за ремонт дороги. Проєктом передбачено влаштування основи щебенево-піщаною сумішшю 0-40, регенерацію методом холодного ресайклінгу та два шари асфальтобетонного покриття», - йдеться у повідомленні.

Також у планах доробити дорогу у селі Черніїв. Крім цього, будуть встановлені зупинкові майданчики, бар'єрне огородження, нанесена розмітка фарбою.

Вартість поточного ремонту траси Івано-Франківськ — Надвірна становитиме 283,28 млн. гривень.

Зазначимо, що ТОВ «ПБС» розпочало ремонт цієї дороги ще у 2017 році. Тоді у нижньому шарі асфальтобетону зробили 17 кілометрів.

Нагадаємо, що ТОВ «ПБС» пов’язують з колишнім народним депутатом Олександром Шевченком.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.