В Івано-Франківську контролери ТКЕ розносять платіжки за тепло

9 по 15 квітня поточного року контролери ДМП «ІФТКЕ» розпочинають розносити споживачам платіжки про спожиті послуги централізованого опалення в березні 2020 року. Про це повідомили у ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Читайте також: В Івано-Франківську завершився опалювальний сезон

«Враховуючи діючи заходи, обумовлені карантином щодо нерозповсюдження короновірусної інфекції, контролери будуть вкидати платіжки до поштових скриньок житлових будинків. Прохання до мешканців багатоквартирних житлових будинків, в під’їздах яких встановлені домофони, надати можливість допуску контролерів нашого підприємства до поштових скриньок. Контролери забезпечені захисними масками, рукавичками та посвідченнями працівника ДМП «ІФТКЕ». Просимо абонентів ДМП «ІФТКЕ» перевіряти наявність платіжних документів у власних поштових скриньках та своєчасно здійснити оплату за надані послуги з теплопостачання», - йдеться у повідомленні.

Франківці можуть оплатити послуг on-line не виходячи з дому. Для цього Ви можете скористатися наступними сервісами: Приват 24; Ощадбанк 24; Portmone тощо.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.