Поліція розшукала водія, який збив пішохода і втік з місця ДТП

10 січня близько 21 години 30 хвилин надійшло повідомлення про те, що в Долинську ЦРЛ доставлено 22-річного хлопця у важкому стані. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Потерпілого без свідомості на узбіччі побачив водій, який їхав автодорогою в селі Новоселиця.

На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчі Долинського відділу поліції та працівники карного розшуку ГУНП в області.

Правоохоронці встановили, що невідомий водій, керуючи автомобілем допустив наїзд на пішохода, мешканця Долини. Водій після зіткнення з місця події втік.

«У результаті спільних зусиль та в ході проведених пошукових заходів правоохоронцям вдалося оперативно по гарячих слідах встановити особу водія-втікача, причетного до ДТП та розшукати автомобіль та місце перебування порушника. Ним виявився 44-річний місцевий мешканець», - йдеться у повідомленні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про його затримання в порядку статті 208 КПК України.

Наразі слідчі з’ясовують всі обставини події.