У Косові представили нового керівника РДА

19 грудня у Косові відбулося офіційне представлення голови Косівської районної державної адміністрації Петра Іванишина. Про це повідомили у Косівській РДА.

Керівник апарату обласної державної адміністрації Роман Маланій представив новопризначеного очільника району.

«Попереду на Вас чекають багато складних завдань, серед яких завершення децентралізації влади, реформування районної державної адміністрації в частині вивільнення працівників, погашення заборгованості по заробітній платі та інші», - зазначив Р.Маланій.

Голова районної державної адміністрації Петро Іванишин подякував Президенту України Володимиру Зеленському, голові обласної державної адміністрації Денису Шмигалю, керівнику апарату обласної державної адміністрації Роману Маланію за високу довіру та запевнив, що усвідомлює покладену на нього відповідальність та докладе усіх зусиль для всебічного розвитку району.

Зазначимо, що П.Іванишин працював у ДП «Кутське лісове господарство». У 2018 році заробив 88 тисяч гривень. Володіє будинком у с.Шешорах площею 249 кв. метрів та трьома земельними ділянками у Шешорах (загальною площею 868 кв. метрів). Володіє автомобілем «Школа Октавія» 2008 року випуску. Задекларував 15 тисяч доларів готівкою. Одружений, має сина.