У Долині представили нового голову РДА

У Долині заступник голови обласної державної адміністрації Василь Івасик представив новопризначеного голову Долинської РДА Віктора Лаврика. Про це повідомили у Долинській РДА.

Віктор Лаврик подякував присутнім за підтримку та наголосив, що лише спільними зусиллями можливо покращити соціально-економічний клімат району.

Зазначимо, що до призначення Віктор Лаврик працював у Долинському центрі первинної медичної допомоги. Також займався підприємницькою діяльністю. У Долинському ЦПМД заробив 14 тисяч гривень, як підприємець заробив 43 тисячі гривень. У 2018 році отримав дозвіл на встановлення холодильної вітрини та пересувного прилавку (ролл-бар) для організації та проведення сезонної торгівлі морозивом, кавою та квасом з сторони бокового фасаду будинку по вул. Грушевського, 1г в м. Долина. Крім того, є членом Ради адвокатів Івано-Франківської області.

Віктор Лаврик має квартиру у Коломиї (67 кв. метрів) та квартиру у Долині (53 кв. метри), дві земельні ділянки у с.Новичці загальною площею 60 соток. Користується за довіреністю автомобілем ВАЗ 2009 року випуску. Має 150 тисяч гривень готівкою, а також кредит у комерційному банку (182 тисячі гривень) та кілька кредитів у кредитній спілці. Одружений, має двох дочок та падчерку.