У Богородчанах представили нового голову РДА

19 грудня перший заступник голови обласної державної адміністрації Марія Савка представила громаді Богородчанського району голову районної державної адміністрації Дмитра Мариневича. Про це повідомили у Богородчанській РДА.

Новопризначеному керівнику Марія Савка окреслила першочергові та невідкладні завдання, серед яких завершення реформи децентралізації, ліквідація районної державної адміністрації та боротьба з корупцією. Ця структура буде працювати ще рік. Тому важлива співпраця з головами ОТГ для того, щоб досвід службовців був збережений для громади і держави.

Посадовець також звернула увагу на питання відновлення доріг і мостів, адже 2020 рік в області визнаний роком ремонту доріг і мостів.

Дмитро Мариневич висловив подяку Президенту України, керівництву облдержадміністрації та громаді Богородчанського району за виявлену честь та зауважив, що вважає це призначення для себе справжнім викликом та випробуванням і все зробить для того аби виправдати цю довіру.

Зазначимо, що до призначення Дмитро Мариневич працював в УМГ «Прикарпаттрансгазі». У 2018 році отримав 219 тисяч гривень зарплати, а також 99 тисяч гривень пенсії. Посадовець має будинок у Богородчанах площею 137 кв. метрів, автомобіль «Опель Астра» 2003 року випуску, 200 тисяч гривень готівкою. Одружений, має двох дочок.