У Калуші ротвейлер напав на охоронця будівельного магазину

4 листопада о 20:32 від місцевого жителя до поліції Калуського району надійшло повідомлення про те, що біля місцевого кафе чути крики людини, а також гавкіт собаки. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

«Поліцейські, які миттєво прибули на виклик, побачили, що на закритій обгородженій території лежав поранений чоловік, як пізніше встановлено, 41-річний охоронець місцевого будівельного магазину. Поліцейські негайно викликали медиків та оперативно перелізти через огорожу, щоб надати допомогу чоловікові. В цей час, правоохоронці помітили, як в їхню сторону біжить розлючений собака породи «Ротвейлер» та намагається накинутись на них. Поліцейські швидко зорієнтувалися у ситуації, зрозуміли, що розлючений собака біжить у наступ, тому здійснили декілька пострілів вгору. Тварина злякалась, опісля, поліцейські зуміли помістили собаку до вольєру складського приміщення», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські надали першу домедичну допомогу чоловікові та передали медикам, які прибули на місце події. Потерпілого з тілесними ушкодженнями у вигляді кусаних ран голови та правого вуха госпіталізовано у Калуську центральну лікарню.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини події, що стало причиною нападу тварини на чоловіка.