Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка на вулиці Хотинській

1 листопада поліція затримала підозрюваного у вбивстві 60-річного чоловіка, яке сталось наприкінці 2018 року на вул. Хотинській. Про це повідомив начальник ГУНП в Івано-Франківській області Володимир Голубош.

Затримання проводили працівники обласної поліції із залученням спецпідрозділу «КОРД».

Нагадаємо, 30 грудня близько 14:08 до поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення, що на вул. Хотинська виявлено тіло людини. З'ясувалося, що у чоловіка вогнепальні поранення.

Начальник обласної поліції повідомив, що затриманий – 25-річний мешканець Івано-Франківська, раніше до кримінальної відповідальності не притягався.

«У цьому кримінальному провадженні проведено понад 50 експертиз, ряд обшуків та вилучено два транспортних засоби і зброю. Виконавцю вбивства оголошено про підозру, встановлюється коло осіб, яке підлягає перевірці з приводу спільників», - наголосив Володимир Голубош.

Триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.