На Івано-Франківщині розпочали формування громадської ради при ОДА

17 жовтня відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при обласній державній адміністрації на 2019-2021 роки. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Із 112 зареєстрованих громадських організацій Івано-Франківщини на засіданні були присутні 94, які активно вносили пропозиції, зауваження та доповнення до напрямків роботи громадської ради при облдержадміністрації.

У ході зустрічі заслухали звіт голови ініціативної групи про підготовку цих установчих зборів. Голова громадської ради при облдержадміністрації 2017-2019 років Михайло Глагович прозвітував про її роботу за цей період.

На засіданні був затверджений порядок денний і регламент сьогоднішніх зборів. Також більшістю голосів було прийнято рішення включити в склад новообраної громадської ради усіх присутніх на установчих зборах представників громадських організацій Прикарпаття.

Важливо зазначити, що вибори голови, заступників та секретаря громадської ради при облдержадміністрації відбудуться на першому засіданні новообраної громадської ради.