В Івано-Франківську діти допомогли патрульним затримати квартирних злодіїв

3 жовтня близько 18 години 40 хвилин у Івано-Франківську працівники патрульної поліції області затримали двох чоловіків за підозрою у вчиненні крадіжки з приватного будинку.

Чоловіки були затримані патрульними одразу ж після вчинення крадіжки на вулиці Вовчинецька. У них вилучили знаряддя злочину та викрадене майно.

«Встановлено, що зловмисники проникли в приватний будинок 48-річногно франківця шляхом пошкодження металопластикового вікна. В той час, коли крадії нишпорили по кімнатах, додому повернулася неповнолітня дочка з подругою, яка помітивши невідомих одразу зателефонувала батькові. Чоловік застеріг дівчат не підходити до незнайомців та зателефонував у поліцію», - йдеться у повідомленні Сектору комунікації поліції Івано-Франківщини.

Правопорушники – уродженці Закарпатської області, 1975 та 1977 р.н.

До слова, однин із затриманих у минулому вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Правоохоронці перевіряють їх на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території міста та області.

Слідчі затримали чоловіків у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання судом міри запобіжного заходу.