Вартість моста на Пасічну вже сягнула 560 мільйонів гривень

12 серпня голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль відвідав будівництво мостового переходу через річку Бистрицю Солотвинську в напрямку мікрорайону Пасічна.

Представник підрядної організації розповів про особливості будівництва моста і розв’язки з боку вулиці Надрічної.

Денис Шмигаль прямо запитав представника підрядника, якою є вартість будівництва моста.

«Згідно експертизи міст 212 млн. гривень, розв’язка на Надрічній - 340 млн. гривень», - відповів представник підрядника.

При цьому, наразі невідома вартість будівництва транспортної розв’язки з боку вулиці Хіміків, оскільки тендер ще не відбувся.

Денис Шмигаль спробував провести підрахунки з огляду на те, що на нараді за участю Президента, міський голова Руслан Марцінків попросив уряд надати на будівництво моста 150 мільйонів гривень. Однак, навіть з урахуванням цієї суми голова ОДА підрахував, що не вистачає ще 120 мільйонів гривень. Марцінків зазначив, що місто спробує десь зекономити на дорожній частині.

Нагадаємо, що нещодавно Президент Володимир Зеленський під час наради в Івано-Франківській ОДА запитав міського голови Руслана Марцінківа, скільки коштує міст на Пасічну. Міський голова тоді відповів, що вартість моста становить 426 мільйонів.