На Снятинщині сталась аварія за участю п’яти автомобілів

20 липня о 13:18 у с. Орелець Снятинського району сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

«53-річний водій, житель м. Чернівців, керуючи автомобілем «Ford Siera», здійснив зупинку та стоянку даного автомобіля, на проїжджій частині, що призвело до у складення руху на даній ділянці дороги, та змусив інших учасників різко гальмувати та змінювати напрямок руху, яке призвело до ДТП», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, 30-річний водій, житель Чернівецької області, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz sprinter», не дотримався безпечної дистанції, та здійснив зіткнення із вищевказаним автомобілем. В свою чергу ще один водій буса наздогнав попереднього водія. В цей час 36-річний водій, громадянин Молдови, керуючи автомобілем «Volkswagen Caravelle», не дотримався безпечної дистанції, здійснив зіткнення із вище вказаним автомобілем, після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2104» під керуванням 65-річного жителя с. Устя Снятинського району.

У водія «ВАЗа» в лікарні діагностували перелом головки променевої кістки правої ноги.