Поліція затримала підозрюваних у вбивстві дружини сільського голови Стратина

Правоохоронці затримали двох учасників організованої банди, які підозрюються у скоєнні розбійних нападів на помешкання громадян в Івано-Франківській області. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

«Працівники управління карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області затримали нападників на території Львівської та Волинської областей. Слідчі слідчого управління ГУНП області оголосили їм про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 Ст. 28, ч. 4 Ст. 187, ч. 3 Ст. 185, Ст. 257 Кримінального кодексу України. Затримані громадяни перебували в розшуку впродовж одного року», - йдеться у повідомленні.

Вони є учасниками організованої банди, яка була затримана правоохоронцями у 2018 році та підозрюється у розбійних нападах на теренах Івано-Франківщини, а також у розбійному нападі на житловий будинок в селі Стратині Рогатинського району, під час якого позбавили життя дружину сільського голови й відкрито заволоділи майном подружжя.

16 липня поліцейські їх розшукали та затримали. На цей час вирішується питання про обрання міри обом запобіжного заходу - тримання під вартою. Проводиться слідство.