На «Карпатнафтохімі» запустили нову пакувальну лінію

У Калуші на підприємстві ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» перебував шеф-інженер італійської фірми «PREMIER TECH CHRONOS SPL» Андріано Меццетті, який відповідно надав консультації щодо налаштування нової фасувально-пакувальної лінії в цеху з виробництва галоїдопохідних етилену, їх полімерів і співполімерів (ВГЕїПіС) виробництва етилену і поліетилену.

Як повідомили на підприємстві, лінія була придбана в цієї італійської фірми вже давніше, але практично досі ще повноцінно не задіювалась в роботу.

«На установці з виробництва поліетилену від 1997 року, коли вона була введена в експлуатацію, дотепер працювала фасувально-пакувальна лінія теж італійського виробництва. Вона хоча вже дещо застаріла, але ще цілком робоча і може при потребі використовуватися. Проте тепер цю лінію виведено в резерв, а запущено нову», - повідомив заступник головного механіка ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Віктор Блащак.
«Нова фасувально-пакувальна лінія від дня пуску працює стабільно і видає продукцію високої якості. Вона більш потужніша за стару, зокрема спроможна фасувати до 25 тонн поліетилену за годину. Сподіваємося, що з її допомогою щозміни виробляти в цеху не менше 150 тонн готового продукту», – наголосив заступник начальника цеху ВГЕїПіС Ігор Мірчук.