Поліція затримала прикарпатця, який продавав стару зброю через Інтернет

Фото ілюстративне

Працівники слідчого управління спільно з поліцейськими управління карного розшуку викрили чоловіка, який займався незаконним збутом зброї і боєприпасів через Інтернет. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

«Як з’ясували правоохоронці, 54-річний мешканець обласного центру організував бізнес з продажу зброї та боєприпасів. Чоловік за допомогою металошукача на території Івано-Франківської області вишукував вогнепальну, холодну зброю і боєприпаси часів Другої світової війни. Після цього опубліковував оголошення у мережі з метою продажу. Під час проведення оперативних заходів поліцейські задокументували факт збуту ним вогнепальної зброї та боєприпасів. В ході проведення обшуку правоохоронці за місцем проживання правопорушника виявили та вилучили ще понад 800 боєприпасів. Вилучене направлено на експертизу», - йдеться у повідомленні.

За цим фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.