ДБР повідомило про підозру поліцейському, який скоїв смертельну аварію на Коломийщині

7 червня Слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові, за процесуального керівництва прокурорів Генеральної прокуратури України, повідомлено про підозру поліцейському сектору реагування патрульної поліції № 4 Коломийського ВП ГУНП України в Івано-Франківській області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України. Про це повідомили у пресслужбі Генпрокуратури.

«Встановлено, що 3 червня приблизно о 13:00 год, зазначений працівник поліції, рухаючись на власному автомобілі «Mazda 6» в напрямку м. Івано-Франківськ, у с. Лісний Хлібичин Коломийського району Івано-Франківської області, в порушення Правил дорожнього руху, проявив неуважність до дорожньої обстановки та її змін, не обрав безпечної швидкості руху та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Nexia», внаслідок чого водій та пасажир вказаного автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події», - йдеться у повідомленні.

Наразі зазначеному працівнику поліції оголошено про підозру, проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.