В Івано-Франківську стартує виставка художника Богдана Бринського

6 червня о 16:00 в Івано-Франківському краєзнавчому музеї ( вул. Галицька 4а.) стартує виставка живопису художника Богдана Бринського.

Довідка

Бринський Богдан Михайлович народився 16 жовтня 1960 року в селі Долина Тлумацького району Івано-Франківської області. У 1988 році закінчив художньо-графічний факультет Івано-Франківського педінституту. З 1988 року працював художником-реставратором в Івано-Франківському художньому музеї, а з 2001 по 2009 роки – викладачем живопису в Інституті культури і мистецтв Прикарпатського університету ім. Василя Стефаника. З 1995 року – член Національної спілки художників України. Живе та працює в Івано-Франківську.

Творчо працює в галузі живопису. Учасник міжнародних, всеукраїнських, обласних виставок і пленерів. У його творчому доробку більше двадцяти персональних виставок, його картини зберігаються у численних приватних колекціях світу, зокрема, в Європі, США, Австралії.

На виставці представлено більш ніж півсотні творів автора. Картини Богдана Бринського – різні тематично і настроєво. Від ліричного пейзажу до урбаністичних, абстрактних, міфологічно-біблійних та історичних мотивів.