Поліція Прикарпаття готується до парламентських виборів

Питання виборів обговорили 31 травня на нараді під головуванням керівника поліції Івано-Франківщини Володимира Голубоша та радника міністра МВС Володимира Мартиненка. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Долучилися до наради керівники Управління превентивної діяльності, Управління патрульної поліції, Управління поліції охорони, військової частини 1241 Національної гвардії України та навчального закладу системи МВС.

«Присутні обговорили питання щодо вжиття заходів спрямованих на забезпечення належної безпеки громадян, порядок взаємодії у разі виникнення різних надзвичайних ситуацій, які можуть статися під час підготовки та проведення дострокових виборів народних депутатів», - йдеться у повідомленні.
Радник міністра МВС Володимир Мартиненко зауважив: «Правоохоронці готуються до майбутніх парламентських виборів, які відбудуться в Україні 21 липня 2019 року. Наразі ми працюємо в такому ж режимі, як працювали перед президентськими виборами. На Прикарпатті звернень від громадян про порушення виборчого законодавства ще поки не було».

Радник міністра МВС наголошує, що правоохоронці націлені на те, щоб забезпечити прозорі, справедливі та демократичні вибори».

Володимир Голубош націлив керівників підрозділів оперативно реагувати на повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства, чітко та професійно їх документувати і тісно співпрацювати з суміжними правоохоронними органами.

Наприкінці підбили підсумки щодо результатів проведеної працівниками поліції роботи.