ОДА виділила у користування сім лісових ділянок терміном на 15-25 років

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук підписав сім розпоряджень про виділення лісових ділянок у тимчасове користування.

ТОВ «Деревообробне підприємство «Кедр» отримало у тимчасове користування лісову ділянку площею 1,1 га у кварталі 1 виділі 17 Кремінцівського лісництва ДП «Ворохтянське лісове господарство» для використання у рекреаційних цілях терміном на 25 років.

Підприємець Височан Оксана Ярославівна отримала у тимчасове користування лісову ділянку площею 0,5 га у кварталі 31 виділі 8 Поляницького лісництва ДП «Ворохтянське лісове господарство» для використання у рекреаційних цілях терміном на 25 років.

ТОВ «Євро Еко Сервіс» отримало у тимчасове користування лісову ділянку площею 8 га в кварталі 1 виділах 8, 9, 10, 11 Кремінцівського лісництва державного підприємства «Ворохтянське лісове господарство», для використання в рекреаційних цілях терміном на 25 років.

ТОВ «Галберрі» отримало у тимчасове користування лісову ділянку площею 2 га в кварталі 23 виділах 5, 6 Поляницького лісництва державного підприємства «Ворохтянське лісове господарство», для використання в рекреаційних цілях терміном на 25 років.

Підприємець Чернега Андрій Ігорович отримав у тимчасове користування лісову ділянку площею 0,8 га в кварталі 3 виділах 10, 11 Тисменицького лісництва державного підприємства «Івано-Франківське лісове господарство», для використання в рекреаційних цілях терміном на 15 років.

Підприємець Півторак Михайло Миколайович отримав у тимчасове користування лісову ділянку площею 0,1 га в кварталі 23 виділі 28 Поляницького лісництва державного підприємства «Ворохтянське лісове господарство», для використання в рекреаційних цілях терміном на 15 років.

Підприємець Сидорчук Світлана Володимирівна отримала у тимчасове користування лісову ділянку площею 1,7 га у кварталі 14 виділі 9.1 Рибненського лісництва державного підприємства «Івано-Франківське лісове господарство», для використання в рекреаційних цілях терміном на 25 років.

Усі розпорядження підписані 24 квітня 2019 року.