На Яремчанщині водій легковика збив 14-річну дівчинку

6 травня близько 12 години 7 хвилин у селі Татарові, що на Яремчанщині сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

«Як попередньо встановлено правоохоронцями , 40-річний водій автомобіля «Фольксваген Гольф» їхав автодорогою «Мукачево-Львів» в напрямку Івано-Франківська. В той час 35-річний водій автомобіля «Фольксваген Транспортер» виїхав з правої бічної дороги, не переконався у безпеці рух, здійснив поворот ліворуч і в нього врізався автомобіль «Фольксваген Гольф». Останню автівку відкинуло на узбіччя дороги, по якій рухалася 14-річна дівчинка-пішохід. У подальшому «Фольксваген Гольф» злетів в обрив разом з потерпілою», - йдеться у повідомленні.

Через ДТП дівчинку з травмами доставлено до Яремчанської лікарні. Водіїв поліцейські перевірили на стан сп’яніння, керманич – тверезі.

Як повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, за кермом автомобіля «Фолькваген Гольф» перебував начальник СРПП №2 Тячівського ВП ГУНП в Закарпатській області. На момент аварії він перебував поза службою і віз дружину в Івано-Франківськ для складання екзаменаційної сесії.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, - карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого) ККУ. Тривають слідчі дії.