У Палаці Потоцьких відкрили джазову локацію

В рамках четвертого міжнародного фестивалю мистецтв «Карпатський простір» відкрили «Jazz Space».

Першого дня тут виступає українське тріо Наталії Лебедєвої і Лаури Марті. Вони представили свою нову авторську програму «Waves». Також свою «музику свободи» представлять Алі Джексон тріо ( США/Франція).

«Сьогодні дуже щасливі з того, що на джазовій локації у нас аншлаг. До нас приїхали прекрасні артисти. Відкрили свято українське тріо найвпливовішої та найвідомішої української джазової піаністки та педагогога Наталії Лебедєвої з Києва, яка облітала весь світ від Токіо до Буенос-Айреса, виступала перед Бараком Обамою у «Білому Домі» та Принцем Гарі у Лондоні. Перлиною цього колективу є Лаура Марті, співачка, яку 2017-го року журнал «ELL» назвав найкращою співачкою України, - розповідає куратор джазової локації фестивалю Катря Кот. - Після виступлять наші зіркові гості з Америки та Франції «Алі Джексон Тріо».

Вартість квитків на джазову локацію - від 50 до 150 гривень. Кошти, виручені з квитків підуть на розвиток Палацу Потоцьких. Хоча слухати виступи музикантів можна і безкоштовно, просто перебуваючи на території Палацу Потоцьких.

5 травня, на джазовій локації зіграють - квартет «Woody Black 4» ( Австрія) та тріо «Aaron Goldberg» (США).