Узбека, який порізав коломиянина, триматимуть під вартою

До Коломийського міськрайонного суду для визначення запобіжного заходу доставлено особу, яку досудове слідство Коломийського відділу поліції підозрює у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 статті 15, ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України (закінчений замах на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Про це повідомили у прес-службі Коломийського міськрайонного суду.

«Досліджуючи надані матеріали справи, судом встановлено, що житель міста Коломиї, 1995 року народження, громадянин Узбекистану, раніше судимий, - перебуваючи біля місцевого кафе на грунті неприязних відносин з потерпілим 1985 року народження, наніс останньому декілька ударів ножем в різні ділянки тіла, та зник з місця вчинення злочину. Потерпілого доставлено до Коломийської центральної районної лікарні», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Коломиї узбек завдав важких ножових поранень коломиянину

Злочин у вчинення якого підозрюється молодик відноситься до категорії особливо тяжких злочинів, за вчинення якого передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Вивчивши всі матеріали додані органом поліції, суд застосував щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят діб до 19 травня 2019 року.

Тримання під вартою підозрюваного здійснюватимуть в установі виконання покарань № 12 міста Івано-Франківськ.