В Івано-Франківську реконструюють спортивну залу

В Івано-Франківську у Муніципальному центрі дозвілля на вулиці Набережній триває реконструкція спортивної зали. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківського міськвиконкому.

«Приміщення спортзали було в занедбаному стані. Адже ремонту в цих стінах не було ще з 1998 року. Тому цьогоріч вирішили виправити ситуацію та капітально відремонтувати приміщення. Роботи почали місяць тому і за стільки ж часу планують завершити, - розповіла директорка МЦД Леся Муравйова.

Тут укріпили балкон для глядачів, постелили спеціальний лінолеум, відновлять стіни, замінять усі 11 дверей. Також у проекті – заміна мереж електропостачання, світильників, окремі жіноча та чоловіча роздягальня з санвузлами й душовими, суддівська та інвентарна кімната, нові баскетбольні щити, футбольні ворота, розмітка.

Читайте також: В Івано-Франківську облаштували футбольне поле на території школи

Після капремонту приміщення тут планують приймати змагання різного рівня.

«В Івано-Франківську відбувається чимало спортивних змагань, а закладів, які можуть їх примати, не так багато. Тому вирішили зробити цю спортзалу і таких потрібно якомога більше. В планах облаштування спорткомплексу «Електрон» та спортзали в «Теплокомуненерго». Гарна тренувальна база й мережа спортзалів лиш додасть хороших спортивних результатів»,- зауважив міський голова Руслан Марцінків.