Правоохоронці затримали шістьох членів банди

Прокуратура Івано-Франківської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо шести членів організованої групи.

Нагадаємо, що на території Івано-Франківської області впродовж 2017 року діяла озброєна організована група у складі 8 осіб, які вчиняли розбійні напади та умисне вбивство, готувались до скоєння ряду інших умисних корисливих та насильницьких злочинів.

У ході проведених обшуків вилучено рації, маски, рукавиці, ліхтарики, липку стрічку, полімерні хомути, наручники, електрошокер, відлякувач собак, поглиначі радіоелектронних сигналів, інші речі та інструменти, які використовувались при вчиненні злочинів.Крім цього, вилучено 2 одиниці вогнепальної зброї (пістолети «Шмайсер», «ТТ»), боєприпаси та наркотичні засоби.

Під час досудового розслідування шістьом особам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, двох осіб оголошено в розшук.

За вчинення вказаних злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

За матеріалами прес-служби Прокуратури в Івано-Франківській області