Поліція затримала прикарпатця, який вкрав мотоцикл та продавав наркотики

Напочатку вересня до коломийських поліцейських із заявою звернувся житель Отинії. Чоловік повідомив, що з його гаража невідомий викрав мотоцикл.

«Поліцейські одразу ж розпочали розшук викрадача, опрацювали прилеглу територію та обстежили записи з камер відеоспостереження. Отримавши всю оперативну інформацію, поліцейські встановили особу причетну до злочину. Йдеться про 32-річного жителя Івано-Франківської громади. Викрадений транспортний засіб правоохоронці вилучили у родичів фігуранта», - повідомили у поліції.

У помешканні правопорушника слідчі провели обшук, де вилучили ще й заборонені речовини. Зокрема понад 70 зіп-пакетів із психотропною речовиною, схожою на «амфетамін», близько 20 зіп-пакетів із наркотичним засобом «канабіс» та інші речові докази протиправної діяльності.

Заборонені речовини чоловік зберігав з метою збуту. Все вилучене направлено на експертизу.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозри та обрання запобіжного заходу за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених за ч. 2 ст. 289 та ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.